Avdragsrätt för arbetsgivare!
Från 1 januari -04 har arbetsgivaren avdragsrätt för behandling såsom massage till sina anställda. Detta gäller alla typer av behandlingar som syftar till att den anställdes hälsa och välbefinnande förbättras eller bibehålls.
Företagsfriskvård är till stora delar avdragsgillt.
Är du osäker på regelverket - klicka på Skatteverkets länk nedan och läs mer:
www.skatteverket.se
Allt fler och fler företag ser idag massage på jobbet som en investering för att behålla personalen långtidsfrisk. Regelbunden massage ger inte bara minskad stress, ökad koncentration och större precision, utan förebygger också arbetsskador som värk i rygg och axlar, "kontorsnacke", "musarm". För det enskilda företaget kan detta betyda minskad korttidsfrånvaro!

Besvär i nacke, axlar, rygg, armar mm pga statiskt, ensidigt arbete samt stress är de arbetsskadorna som ökar mest. Många drabbas av skador och besvär och kostnaderna för dessa är enorma för företagen. Sambandet mellan stress och ohälsa är välkänd och behoven av åtgärder skriande.
Vad kan göras?
Med regelbundet behandlande massage, stretching, hållning och träningsråd, kan jag förebygga ohälsa och rehabilitera dina medarbetare vid behov.
För att spara tid för dig och dina medarbetare kan jag komma till arbetsplatsen när det passar er. Antingen en enstaka gång eller regelbundet enligt överenskommelse. Jag tillhandahåller massagebänk och övrig material som behövs för att dina medarbetare ska få en friskvårdande stund!
Det ni behöver ordna är ett utrymme som jag kan arbeta i. Vanligast är en 25-50minuters behanding per person. 
För offert kontakta mig på 073-674 66 54!

Vid önskemål kan även sittande företagsmassage med kläderna på erbjudas!

Behandlingstiden ca.13 min. Jag går igenom rygg, axlar, nacke, huvud, armar, händer och masserar utan olja direkt på kläderna.
Den som masseras behöver inte vara orolig att få olja på kläderna och behöver inte heller känna sig besvärad över att klä av sig.
Behandlingen är kort men mycket effektiv och om man har mycket att göra så behöver man inte avsätta så lång tid, och ändå få igång en bra cirkulation i spända muskler.
Erbjud dina anställda en regelbunden massage, som inte tar mer än 15 min av deras tid, men ger ett bra resultat. Det kommer att betala sig i längden.
Jag har med mig är en bärbar stol som möjliggör att personalen sitter bekvämt under massagen.

Min affärsidé

Momos Varma Händer är ett företag med syfte att erbjuda förebyggande och behandlande massage vid muskulära problem som uppstår vid bl.a monotont och stillasittande arbete, oro eller stress. Massage kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang, exempelvis för att:

  • Göra spända muskler mjuka och elastiska
  • Ge en djupare, lugnare andning och motverka stress
  • Motverka spänningar vid smärtstillstånd
  • Öka blodcirkulationen i musklerna
  • Öka koncentrationsförmågan och kroppskännedomen
  • Stärka immunförsvaret

Innehar F-skattsedel samt Ansvars- och patientförsäkring via Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

JAG TAR EMOT FRISKVÅRDS
CHECKEN (ACTIWAY) OCH FRISKVÅRDSKUPONGER!